днес около 15.00ч. в гр. Баня засечено ГТВ бордо ама от по старичките с номер К5535.. или 5553 не помня точно
Известие
Collapse
No announcement yet.
Видях те,ти ли беше?!?
Collapse
X
-
Видях черна 145ца във Варна с номер H 7897 **, ако не греша. Отзад беше със стикер на клуба и още един стикер на багажника сайт Xenon нещо сиШофьора говореше по телефона хаха
Last edited by achkar; d.m.y г., 16:44.Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi
Comment
-
Днес един колега с черна 156 СМ1725** мисля че беше кара след мен от раковска до окръжна (жалко че бях с голфа).
EDIT: Забравих да кажа че беше към 6 и 20 вечртаLast edited by DarkKnight; d.m.y г., 09:07.
Comment
-
Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщениеДа си признава колегата със 145-цата СА0250** и с клубна лепенка кой е? Излових го в овча купел при цигарената фабрикатам ми е училището ВУЗФ.
Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
ех.. Малкото КуВе
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщениеаз съмтам ми е училището ВУЗФ.
Близко ти е от дружба до овча купел(аз съм от горубляне та те разбирам
)
Може да пием по кафе между лекциите ти
Comment
-
Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщениеаз съмтам ми е училището ВУЗФ.
Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщениеАз съм IT във ВУЗФ
)
Как може да не знаеме че сме колеги - всъщност сме двойни колеги хаха
Кофтито е че аз завърших 4-ти курс и на 8-ми октомври ми е държавния, иначе можеше да се виждаме за по кафе между лекциите ...sigpic
GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
Lulin Group Ltd.
Comment
-
Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщениеАз съм IT във ВУЗФ
)
---------- Post added at 18:39 ---------- Previous post was at 18:37 ----------
Първоначално публикувано от Alfredo Покажи съобщение
Абе хора - верно ли бре - аз също уча във ВУЗФ ...
Кофтито е че аз завърших 4-ти курс и на 8-ми октомври ми е държавния, иначе можеше да се виждаме за по кафе между лекциите ...Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
ех.. Малкото КуВе
sigpic
Comment
-
Last edited by AntiLuuP; d.m.y г., 19:41.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfredo Покажи съобщение
Абе хора - верно ли бре - аз също уча във ВУЗФ ...
Кофтито е че аз завърших 4-ти курс и на 8-ми октомври ми е държавния, иначе можеше да се виждаме за по кафе между лекциите ...
Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщениекогато видиш алфата се обади аз ще се оглеждам за твоита
...
А иначе гледам си на лекции
Comment
-
Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщениеТо не пречи на откриването на 5-ти да пием по кафе
Моята е в къщи поне до 10.10 че трябва да я правя.
А иначе гледам си на лекцииAlfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
ех.. Малкото КуВе
sigpic
Comment
-
Сутринта се разминахме с Ковача при последната спирка на тролеите в Младост.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
Comment